Geestmerambacht

0

 Als je even wilt ontspannen, kun je terecht op ons ruime terras met prachtig uitzicht op het meer. Bestel een verfrissend drankje en laat de kinderen spelen in de speeltuin terwijl je geniet van de zon. Onze vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om je te voorzien van alles wat je nodig hebt voor een geweldige dag in de speeltuin en op het strand.

 Kom naar El Chiringuito en ontdek zelf waarom het de perfecte bestemming is voor een dag vol speelplezier en ontspanning in Alkmaar. Vergeet niet je zwemkleding en zonnebrandcrème mee te nemen!

 Op zoek naar een prachtig strand in Alkmaar? Bezoek El Chiringuito, waar je heerlijk kunt uitwaaien en ontspannen. Gelegen aan het betoverende Geestmerambacht biedt El Chiringuito een unieke strandervaring voor zowel jong als oud.

Strand Alkmaar

 Op onze speciale Strand Alkmaar pagina vind je alle informatie over ons strand, faciliteiten en activiteiten. Of je nu wilt zonnebaden, wandelen langs de waterkant of gewoon wilt genieten van een verfrissend drankje op ons terras, wij hebben alles wat je nodig hebt voor een ontspannen dag aan het strand.

 Bij El Chiringuito kun je genieten van een schilderachtig uitzicht op het meer terwijl je ontspant op ons strand. Of je nu wilt zwemmen, zandkastelen wilt bouwen of gewoon wilt genieten van de frisse lucht, ons strand biedt de perfecte omgeving om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.

Post a Comment

0Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(30)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top